Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияСлужебният министър на правосъдието Янаки Стоилов обяви в

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияСлужебният министър на правосъдието Янаки Стоилов обяви в
Коментари Харесай

Стоилов изпратил до главния прокурор сигнал за клипа, на който се твърди, че изтезават бизнесмен в затвора

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Служебният министър на правораздаването Янаки Стоилов разгласи в ефира на " Нова телевизия ", че е изпратил до основния прокурор Иван Гешев сигнал за клипа, на който  се твърди, че изтезават предприемач в пандиза.

" Направих две неща - изпратих този сигнал до основния прокурор, макар че той е разполагал с него най-вероятно. А второто е, че назначих инспекция в местата за отнемане на независимост. Някакви спомагателни неща от там не излизат само че излязоха други нарушавания ", разяснява той.

За клипа, за който се твърди, че президентският консултант се среща с митничар, той сподели: " Аз не познавам този човек, с който се е срещал съветника на президента, не мога да го разясня. По-интересния въпрос е какво има вътре в плика. Може да е някакво банално наличие, дали информация, дали предмети, не мога да кажа нищо. Правителството би трябвало да следва главното мото, което то разгласи - професионализъм, честност и бистрота ", приключи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР